Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Πρόεδρος ο Ευθυμάκης, νέος προπονητής ο Ζούμπας

Μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες στον Αστέρα Χαλέπας, ο Παντελής Ευθυμάκης εκλέχθηκε ξανά στην θέση του προέδρου.

Παράλληλα οι πρωταθλητές της Γ' κατηγορίας ανακοίνωσαν ότι την θέση στην τεχνική ηγεσία θα αναλάβει ο Θανάσης Ζούμπας, μετά την παραίτηση (για προσωπικούς λόγους) του Αντώνη Βαρούξάκη. Ο νέος τεχνικός θα έχει συνεργάτες στην ακαδημία του συλλόγου τους Οδυσσέα Μηλιάδη και Νίκο Κυπραίο.

Η ανακοίνωση του Αστέρα:

"1. Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου όπως αυτό προέκυψε μετά από την Γ.Σ. είναι η εξής:
Πρόεδρος: Παντελής Ευθυμάκης, Α΄Αντιπρόεδρος: Χρήστος Σκαράκης Β΄Αντιπρόεδρος : Στέλιος Μπικουβαράκης, Γ.Γραμματέας: Κώστας Τσουβαλάς Ταμίας: Γιώργος Ασβεστάς , Μέλη Γιώργος Πιπεράκης , Γιώργος Ανδρονικάκης, Μάρκος Μπερβανάκης, Γιάννης Κογχυλάκης, Γιάννης Σπανουδάκης
2. Το Δ.Σ. του Αστέρα Χαλέπας σεβόμενο τους προσωπικούς λόγους του κου Αντώνη Βαρουξάκη αποδέχεται την παραίτησή του και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ανασύσταση και λειτουργία των ακαδημιών της ομάδας αλλά και την συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ΕΠΣΧ . H πόρτα του σωματείου θα είναι πάντα ανοικτή στο μέλλον για τον κο Αντώνη Βαρουξάκη.
3. Ο ΑΠΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΕΠΑΣ ανακοινώνει την ανάθεση της τεχνικής διεύθυνσης του Συλλόγου στον προπονητή κο Θανάση Ζούμπα ο οποίος αναλαμβάνει παράλληλα την θέση του προπονητή της αντρικής ομάδας. Ο κος Ζούμπας είναι κάτοχος προπονητικού διπλώματος UEFA A .Συνεργάτες του στις ακαδημίες της ομάδας θα είναι οι επίσης οι διπλωματούχοι προπονητές κκ Οδυσσέας Μηλιάδης (UEFA A ) και Νίκος Κυπραίος (UEFA B)
4. Με απόφαση του Δ.Σ. ορίστηκαν επιτροπές εποπτείας και υποστήριξης των επί μέρους λειτουργιών του σωματείου απαρτιζόμενες από μέλη του Δ.Σ.
· Επιτροπή Ακαδημιών.
· Επιτροπή Προβολής , επικοινωνίας, οικονομικών.
· Επιτροπή ανδρικής ομάδας
· Επιτροπή Γηπέδου Χαλέπας
5. Αποφασίστηκε η παρουσία συνεργάτη ιατρού κατά την διάρκεια των προπονήσεων των ακαδημιών καθ’ όλη την ποδοσφαιρική περίοδο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Join us on Facebook

Translate