Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Κοντά στην Α' κατηγορία ο Τιτάν, συνεχίζεται η μάχη της "ουράς"

Κοντά στην επιστροφή του στην Α' κατηγορία βρίσκεται ο Τιτάν ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας του Φωστήρα με σκορ 5-1 και θέλει πλέον έναν βαθμό στους δύο τελευταίους αγώνες. Στην ουρά η μάχη για την παραμονή συνεχίζεται ανάμεσα σε Νέο Αστέρα και Δάφνη καθώς αμφότεροι επικράτησαν των αντιπάλων τους.


Φωστήρας - Τιτάν 1-5
Στο γήπεδο των Νεροκούρου γινόταν το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Φωστήρα και τον Τιτάν με τους γηπεδούχους τελικά να χάνουν και τις τελευταίες ελπίδες που είχαν για την άνοδο καθώς ηττήθηκαν με 5-1. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Πετράκης (22'), Γκλέιντι (24'), Ραπανάκης (30'), Τσοτσόρια (61') και Πετράκης (77'). Για τους γηπεδούχους είχε μειώσει προσωρινά σε 1-3 ο Μαθιουδάκης (60').

Χάλης - Ιδομενέας 0-0
Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι Χάλης και Ιδομενέας μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Α.Ε.Κ. Χανίων - Θύελλα Καλάθενων 2-2
Στο γήπεδο της Σούδας οι "κιτρινόμαυροι" προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε δύο εξαιρετικά γκολ του Σταμπουλή στο 6' και στο 27' για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι στο 31' ενώ στο 71 έφτασαν στην ισοφάριση. Στο 75' αποβλήθηκε για την Θύελλα ο Ουρούκου με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία.

Δάφνη - Απόλλων 1-0
Νίκη που κρατάει ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή πέτυχε η Δάφνη στο Εμπρόσνερο απέναντι στον Απόλλωνα.

Νέος Αστέρας - Νέοι Χανίων 2-0
Στην κοινή έδρα των δύο ομάδων, την Μοναχή Ελιά, οι τυπικά γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-0 και παρέμειναν 3 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

ΙΝ.ΚΑ. - Άμιλλα 3-4
Το ΙΝ.ΚΑ. προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 3-0 στους Αγίους Αποστόλους, όμως οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν μία επική ανατροπή στο δεύτερο μέρος και κέρδισαν 4-3. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Join us on Facebook

Translate