Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Ανέβηκε ο Τιτάν, έπεσε η Δάφνη

Ο Τιτάν Καλυβών επικράτησε στο ντέρμπι ανόδου με 2-1 του Άρη Βουκολιών και πανηγυρίζει πλέον την επιστροφή του στην Α' κατηγορία. Για την παραμονή, η Δάφνη από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Γ' κατηγορία μετά τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής.


Τιτάν - Άρης Βουκολιών 2-1
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 45' με τον Φραντζεσκάκη, όμως οι γηπεδούχοι με δυο γκολ του Π. Πετράκη στο 58' και στο 87' ανέτρεψαν το σκορ και πήραν το τρίποντο με το οποίο επιστρέφουν στην Α' κατηγορία. Από την διαιτησία του Ούτα και του βοηθού του Γιουματζίδη έχει πολλά παράπονα ο Άρης Βουκολιών, για την φάση του 2-1 καθώς όπως υποστηρίζουν η μπάλα δεν είχε περάσει την γραμμή, ενώ λίγο νωρίτερα ζητάνε πέναλτι σε ανατροπή του Γιανναράκη, φάση στην οποίο ο επιθετικός του Άρη αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία ενώ μετά την λήξη του αγώνα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και ο Νικολαντωνάκης.

Άμιλλα - Φωστήρας 2-3
Στο γήπεδο του Πλατανιά ο Φωστήρας πήρε μία σπουδαία νίκη και διατήρησε τις ελπίδες του για την τρίτη θέση η οποία υπό προϋποθέσεις (άνοδο Ιωνίας από τα μπαράζ) θα οδηγήσει σε άνοδο. Και τα τρία γκολ των νικητών πέτυχε ο Νίκος Παλαθούρας.

Ποσειδώνας Τσικαλαριών - Θύελλα Καλάθενων 2-2
Δεύτερο συνεχόμενο στραβοπάτημα για την κισσαμίτικη ομάδα στο γήπεδο της Σούδας και με το ίδιο σκορ, αυτή την φορά με αντίπαλο τον Ποσειδώνα.

Χάλης - ΙΝ.ΚΑ. 3-1
Στο αδιάφορο παιχνίδι της αγωνιστικής οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την νίκη με σκορ 3-1 χάρη στα γκολ Λενταράκη, Βάλαρη και Νικολιουδάκη (πεν.)

Ιδομενέας - Νέος Αστέρας 3-4
Νίκη με την οποία εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία πέτυχε ο Νέος Αστέρας επί του Ιδομενέα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.

Νέοι Χανίων - Δάφνη 2-2
Μετά από την ισοπαλία τους οι φιλοξενούμενοι έχασαν και τις μαθηματικές ελπίδες για παραμονή και από την νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην Γ' κατηγορία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Join us on Facebook

Translate