Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΙΝ.ΚΑ. - Α.Ε.Κ. Χανίων 2-0

Ήττα με 2-0 σήμερα το μεσημέρι για την ομάδα μας από το ΙΝ.ΚΑ., μετά από κακή εμφάνιση. Το συγκρότημα του Κώστα Ανδρεαδάκη ήταν κατώτερο του αναμενόμενου και δίκαια ηττήθηκε.
Το 1-0 για την ομάδα του ΙΝ.ΚΑ. έγινε στο 24' σε μια φάση, που ο αμυντικός μας Σοφουλάκης στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα μέσα από την μικρή περιοχή την έστειλε σε λάθος εστία. Στην συνέχεια το ΙΝ.ΚΑ. με τον "αέρα" του 1-0 προσπάθησε να κάνει το 2-0 για να πάρει σαφές προβάδισμα νίκης και το κατάφερε στο 32' σε αδράνεια της άμυνας μας, με τον Γιαννόπουλο να βγαίνει τετ α τετ και να πλασάρει εύστοχα. Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν πλέον διαδικαστική, με το ΙΝ.ΚΑ. να κρατάει την μπάλα στα πόδια του και να ελέγχει τον ρυθμό. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Α.Ε.Κ. να μπαίνει πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να ψάχνει το γκολ το οποίο θα έδινε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στο 55' όμως έγινε μια φάση η οποία προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από την πλευρά μας, καθώς σε σουτ του Ασλανίδη, παίκτης του ΙΝ.ΚΑ. βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή, χωρίς όμως ο διαιτητής Ντοκάκης να δείξει το σημείο του πέναλτι. Αυτή η φάση προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών μας, με τον Σοφουλάκη να βλέπει δύο κίτρινες κάρτες στο ίδιο λεπτό (η δεύτερη ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε τον λόγο) με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Στην συνέχεια και με παίκτη λιγότερο προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, με καλύτερη εξ αυτών ένα μακρινό σουτ του Ζουριδάκη στο 67' το οποίο βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους:
Σφακιωτάκη, Ασλανίδη, Κοντεκάκη, Σοφουλάκη, Ζουριδάκη, Στεφάτο, Σταυρουλάκη, Τζεβελέκο (82' Νικολαΐδη), Πολυχρονάκη, Πατεράκη, Σταμπουλή.

Το επόμενο παιχνίδι μας είναι την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στις 15:00, στο γήπεδο Σούδας με αντίπαλο τον Φωστήρα Αγίων Σαράντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Join us on Facebook

Translate