Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Σκόνταψε στην Σούδα ο Παγχανιακός, νίκες για Χάλη, Φωστήρα και Άρη

Στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων ο Φωστήρας πήρε ένα σημαντικό διπλό απέναντι
στον Ιδομενέα με σκορ 4-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο <<γερόλυκος>> Γιώργος Τσαγκαράκης ο οποίος πέτυχε 3 γκολ ενώ έδωσε και την ασίστ για το τέταρτο. Συγκεκριμένα ο Τσαγκαράκης σκόραρε στο 25', στο 60' και στο 85' και έδωσε την ασίστ στο 70' στον νεαρό Κοντόπουλο. Για τον Ιδομενέα σκόραρε ο Βούρβαχής στο 75', ο οποίος είχε και χαμένο πέναλτι στο 55' (απέκρουσε ο Τσιάρας).
Στην Μοναχή Ελιά ο Άρης Βουκολιών είχε τον δικό του πρωταγωνιστή ο οποίος ακούει στο όνομα Γιανναράκης. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός πέτυχε χατ-τρικ και βοήθησε σημαντικά στην νίκη της ομάδας του με 4-1 επί των Νέων Χανίων. Το σκορ είχε ανοίξει ο Νικωλαντωνάκης μόλις στο 2' για να πάρει την σκυτάλη ο Γιανναράκης (7', 50', 86'). Για τους Νέους Χανίων είχε μειώσει προσωρινά σε 1-2 με πέναλτι ο Νικολιουδάκης στο 46', ενώ ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 9 παίκτες διότι αποβλήθηκαν οι Κολοκυθάς (52') και Νικολιουδάκης (87').
Το παιχνίδι του Χάλη με των Νέο Αστέρα σημαδεύτηκε από τα 4 πέναλτι τα οποία έδωσε ο διαιτητής Μαρινάκης (3 υπέρ του Χάλη και ένα υπέρ του Νέου Αστέρα). Για τον Χάλη εκτέλεσε εύστοχα και τα τρία ο Κοπάτσι (30', 60', 75') ενώ για τον Νέο Αστέρα σκόραρε ο Βροντάκης (10') και ο Μόσχος (40' πεν.).
Σε κακό δαίμονα του Παγχανιακού έχει εξελιχτεί την φετινή σεζόν ο Απόλλωνας. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο γήπεδο της Σούδας. Για τους γηπεδούχους είχε ανοίξει το σκορ ο Χαραλαμπάκης στο 35' για να ισοφαρίσει ο Γιούλα στο 80'. Ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες καθώς αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα οι Σταθάκης (78') και Μουστάκας (88'). Λόγο της αποβολής του τελευταίου κάτω από τα δοκάρια έκατσε ο Χαραλαμπάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Join us on Facebook

Translate