Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Βήμα ανόδου για Τιτάν, στραβοπάτησαν Άρης και Θύελλα

Σημαντικό βήμα για την επιστροφή
του στην Α' κατηγορία έκανε ο Τιτάν ο οποίος κέρδισε με 3-0 τους Νέους Χανίων ενώ ταυτόχρονα οι υπόλοιποι διεκδικητές της δεύτερης θέσης στραβοπατούσαν.

Πιο συγκεκριμένα στο Νιό Χωριό ο Τιτάν είχε πρωταγωνιστή τον Λουσέι ο οποίος πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας του (18' & 32') για να κάνει το 3-0 ο Γκλέιντι στο 42'. Στο 36' οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Σφηναρολάκης για εξύβριση προς την κερκίδα, με την ομάδα του να υποστηρίζει ότι προκλήθηκε από φιλάθλους.Στο 79' ο Καραμπάσης κέρδισε πέναλτι για τους Νέους με τον Μουτσάγκι να αναλαμβάνει την εκτέλεση όμως ο Ν. Μανανεδάκης απέκρουσε με τον Νικολιουδάκη στην επαναφορά να κερδίζει νέο πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε και πάλι ο Μουτσάγκι με τον τερματοφύλακα του Τιτάν να αποκρούει εκ νέου, όμως ο διαιτητής της συνάντησης Κουρκουμελάκης Αντ. έδωσε επανάληψη. Και πάλι ο Μουτσάγκι εκτέλεσε το πέναλτι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα αυτή την φορά, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε ξανά επανάληψη, με τον Μουτσάγκι να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.  Από ένα δοκάρι είχε η κάθε ομάδα με τους Τσοτσόρια (59') και Καραμπάση (75').

Στο ντέρμπι ανόδου ανάμεσα στον Άρη Βουκολιών και των Φωστήρα, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Π. Παλαθούρα με απευθείας φάουλ σχεδόν από το κέντρο, με τον Νικολαντωνάκη να ισοφαρίζει στο 30' για τον Άρη. Και οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ της νίκης, με τους γηπεδούχους να φτάνουν πιό κοντά σε αυτό καθώς στο 85' κέρδισαν πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Λιανιδάκης, όμως ο Τσιάρας το απέκρουσε. Ο ΦΑΣ χαρακτηρίζει καλή την διαιτησία του Μπερτάκη και των βοηθών του ενώ ευχαριστεί και τον Άρη για την άψογη φιλοξενία.

Τις ελπίδες της Θύελλας για άνοδο μείωσε ο Χάλης ο οποίος επικράτησε με 2-1 στο Καστέλι. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Κουκουβιτάκης στο 5' για να κάνει το 0-2 ο Βάλαρης στο 40'. Για την Θύελλα μείωσε στην εκπνοή ο Ουρούκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Join us on Facebook

Translate