Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Νίκη στο ντέρμπι παραμονής η Δάφνη, "Χ' η Α.Ε.Κ., "διπλό" η Θύελλα

Η Α.Ε.Κ. Χανίων κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας από τον
Χάλη στον Αλικιανό, με τον Μάνο Βεργανελάκη να κάνει το ντεμπούτο του στον κιτρινόμαυρο πάγκο. Η Α.Ε.Κ. κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 7' με πλασέ του Στεφάτου μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Μαθιουδάκη. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι "ξύπνησαν" και προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αντίθετα οι παίκτες του "δικεφάλου" έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες στην αντεπίθεση. Στο β' ημίχρονο η ομάδα του Βαρύπετρου μπήκε δυνατά και με την βοήθεια του αέρα δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Σε μία από αυτές ο Κουκουβιτάκης ευστόχησε και έκανε το 1-1 για τον Χάλη στο 62'. Οι γηπεδούχοι στο 81' κέρδισαν πέναλτι  το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Λιοδάκης, όμως ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Κ., Σφακιωτάκης, απέκρουσε και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.
Στην Μοναχή Ελιά την ίδια ώρα γινόταν το ντέρμπι παραμονής ανάμεσα στον Νέο Αστέρα και την Δάφνη. Μεγάλη νικήτρια του αγώνα ήταν η Δάφνη με 3-1, η οποία με αυτή την νίκη αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή καθώς έπιασε στην βαθμολογία τον σημερινό της αντίπαλο στους 18 βαθμούς.
Στο γήπεδο του Πλατανιά, η Άμιλλα υποδέχτηκε την Θύελλα Καλάθενων και έκανε το λάθος να προηγηθεί με τον Μπιτσάκη στο 15' για να πετύχουν στην συνέχει έξι γκολ οι "κισσαμίτες" με τους Παπαδάκη (18'), Κορναράκη (23'), Ουρούκου (49', 60') και Βεστάκη (52', 68'). Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με τον Λουγιάκη για το τελικό 2-6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Join us on Facebook

Translate