Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Νίκες για Άρη, Απόλλων και Νέους Χανίων

Νίκη με την οποία διατηρεί
τις ελπίδες του για άνοδο πέτυχε ο Άρης Βουκολιών απέναντι στον Ποσειδώνα Τσικαλαριών με 2-0 στον Ταυρωνίτη και απέχει έναν βαθμό από τον δεύτερο Τιτάν ο οποίος όμως έχει αγώνα λιγότερο. Το σκορ άνοιξε στο 5' ο Γιανναράκης με το 22ο του γκολ την φετινή διοργάνωση, για να κλείσει το σκορ στο 30' ο Νικολαντωνάκης. Δοκάρι είχε ο Άρης με τον Γιανναράκη στο 70'.
Στον Αλικιανό ο Απόλλωνας υποχρέωσε σε ήττα τον Χάλη με σκορ 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Αναστασάκης στο 30'. Ο Χάλης ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγο αποβολής του Άντι στις καθυστερήσεις.
Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσαν οι Νέοι Χανίων απέναντι στην Άμιλλα στον Πλατανιά με σκορ 3-0 με πρωταγωνιστή τον Μουτσάγκι. Στο 37' οι Νέοι κέρδισαν πέναλτι με τον νεαρό Βουνάκη για να αναλάβει την εκτέλεση ο Νικολιουδάκης ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σε δεύτερο χρόνο. Στην συνέχει ανέλαβε δράσει ο Μουτσάγκι και έκανε το 0-2 στο 43' και έκλεισε το σκορ στο 90+. Δοκάρι είχαν οι φιλοξενούμενοι με τον Μουτσάγκι στο 26'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Join us on Facebook

Translate