Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Σώθηκε η Α.Ε.Κ.

Την παρουσία της στην Β'
κατηγορία και για την επόμενη χρονιά εξασφάλισε και μαθηματικά η Α.Ε.Κ. Χανίων μετά την σημερινή νίκη με 4-1 επί του Ποσειδώνα Τσικαλαριών στην κοινή έδρα των δύο ομάδων.
Στο 45+1 ο Μαθιουδάκης σκόραρε με απευθείας κόρνερ απέναντι στην πρώην ομάδα του και έκανε το 0-1 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 50' ο Σοφουλάκης με φάουλ έκανε το 0-2 για να κάνει το 0-3 ο Σταμπουλής με ψηλοκρεμαστό πλασέ έξω από την περιοχή στο 75'. Στο 82' ο Μαρινάκης μείωσε σε 1-3 για τους τυπικά γηπεδούχους για να κάνει το τελικό 1-4 ο Μαράκης με πέναλτι στο 90', το οποίο κέρδισε ο Μπομπολάκης. Αυτό ήταν το τέταρτο παιχνίδι του Μάνου Βεργανελάκη στον πάγκο των κιτρινόμαυρων και συνέχισε το αήττητο σερί από την ημέρα που ανέλαβε (τρεις νίκες, μία ισοπαλία).

Ποσειδώνας Τσικαλαριών: Κουκλάκης, Χατζηδάκης, Μπλαζάκης (65' Αρχοντάκης), Στεφανίδης, Δημοτάκης, Μπραουδάκης, Μουρτζανός, Γαλάνης (81' Μπομπολάκης Ν.), Ντακάκης (61' Λεβεντέλης), Μαρινάκης, Παπαδάκης

Α.Ε.Κ. Χανίων: Σφακιωτάκης, Ασλανίδης, Κοντεκάκης, Σοφουλάκης, Μαυρογένης, Τζεβελέκος, Στεφάτος, Γιαννολλάρη (64' Μπομπολάκης Εμμ.), Σταυρουλάκης, Μαθιουδάκης (79' Ζιρίδης), Σταμπουλής (87' Μαράκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Join us on Facebook

Translate