Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Νίκη για Ποσειδώνα, "Χ" ο Παγχανιακός


Ο Ποσειδώνας Τσικαλαριών ξεπέρασε το εμπόδιο της Δάφνης με σκορ 3-1, ενώ την ίδια ώρα ο πρωτοπόρος Παγχανιακός έμεινε στο "0" με το ΙΝ.ΚΑ. στην Μοναχή Ελιά.


Στην Σούδα ο Ποσειδώνας υποδέχτηκε την Δάφνη και πήραν σημαντική νίκη με σκορ 3-1. Το παιχνίδι κρίθηκε από νωρίς καθώς στο 14' ο Σμυρνάκης με κεφαλιά μετά από κόρνερ άνοιξε το σκορ για να κάνει το 2-0 ο Μουρτζανός στο 19'. Ο Ποσειδώνας έχασε και άλλες ευκαιρίες για κάποιο γκολ μέχρι την λήξη του ημιχρόνου. Στο β΄ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε με την ομάδα του Στέλιου Κουκουδάκη να κρατάει εύκολα το αποτέλεσμα. Στο 84' ο Μαρινάκης βγήκε τετ α τετ και έκανε το 3-0. Με την σέντρα η ομάδα του Εμπρόσνερου μείωσε στο τελικό 3-1. Με την νίκη αυτή ο Ποσειδώνας ανέβηκε στην 5η θέση και ισοβαθμεί με την Θύελλα Καλάθενων στους 44 βαθμούς, ενώ η Δάφνη παρέμεινε στην 14η θέση με 18 βαθμούς, όντας ισόβαθμη με τον Νέο Αστέρα.

Ο πρωτοπόρος Παγχανιακός την ίδια ώρα υποδεχόταν το ΙΝ.ΚΑ. και ήθελε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του και να διατηρήσει την διαφορά από τους διώκτες του, όμως οι φιλοξενούμενοι απέδειξαν σε ένα ακόμα αγώνα πως το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε καλή κατάσταση και κατάφεραν να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 0-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Join us on Facebook

Translate